Πολιτική Επιστροφών

Έχετε έως και 15 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας για να επιστρέψετε το προϊόν/τα προϊόντα.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή θα πρέπει τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα λάβατε, με άρτια τη συσκευασία τους.

Μόλις λάβουμε το δέμα σας, θα ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων και μόνον τότε θα προχωρήσουμε σε αλλαγή ή επιστροφή.

Διαδικασία επιστροφής:

Ενημερώσετε μας τηλεφωνικά στο 2107647030 ή με e-mail στο sales@linenstories.gr για τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε:


Πιστωτικό

Σε περίπτωση που διαμένετε εντός Αθηνών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή του προϊόντος στην αποθήκη μας, κατόπιν συνεννόησης.

Αν επιθυμείτε να παραμείνει το ποσό πιστωτικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική σας αγορά εντός 6 μηνών και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Άμεση αλλαγή

Σε περίπτωση που διαμένετε εντός Αθηνών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος στην αποθήκη μας, κατόπιν συνεννόησης.
Για πραγματοποίηση αλλαγής με άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή. Για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη, θα πρέπει στο πεδίο «Σχόλια» να σημειώσετε την λέξη «Αλλαγή». Το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα φανεί την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία. Θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία και παρέδωσε την παραγγελία σας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στα ακόλουθα στοιχεία:

Ε. & Ι. Κούμπης ΟΕ

Κορδελιού 2 & Μεσολογγίου, Βύρωνας, 16231

2107667036